VACATURE

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan bij een ambitieus familiebedrijf waar klantgerichtheid, service en klanttevredenheid echt centraal staan?

Per direct zijn wij op zoek naar een parttime/fulltime medewerker die beschikt over een diploma voor opticien of studerende hiervoor.

Wie zoeken wij

De klant staat altijd op de eerste plaats bij ons. Wij vinden het belangrijk dat je met jouw kennis en kwaliteiten de klant kan voorzien in het meest passende advies. Je beschikt over een representatief voorkomen, bent communicatief sterk en wilt graag klantrelaties opbouwen. Daarnaast spreekt het je aan om in een klein team samen te werken en sta je ervoor open om je op verschillende vlakken verder te ontwikkelen.

De werkzaamheden als optiekmedewerker/opticien

Als optiekmedewerker ben je compleet verantwoordelijk voor het advies naar de klant, deze functie wordt breder bekleed op het moment dat je een gediplomeerd opticien bent.

Kort samengevat vervul je de volgende werkzaamheden:

Klantontvangst Verrichten van refractiemetingen (alleen als gediplomeerd opticien) Adviserende functie betreft monturen en glazen. Diversen werkzaamheden in de werkplaats. Nazorg en serviceverlening naar de klant.

Wij zijn optiek de Boer

Wij zijn een familiebedrijf dat al meer dan 65 jaar in Nijmegen gevestigd is, we zijn een zelfstandig optiekbedrijf dat zich positioneert in het boven-segment van de markt. Wij vervullen een regionale functie waarbij kwaliteit en innovatie, service en klantcontact een belangrijke rol spelen. Daarnaast zijn wij premium retailer van enkele toonaangevende merken zoals Lunor, Lindberg en Tom Ford.

Dit bieden wij

Aantrekkelijke werktijden (geen koopavonden en zondagen). Een marktconform salaris. Flexibele en prettige werkomgeving. Goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Solliciteren?
Als je enthousiast bent geworden en graag kennis wilt maken of eventueel verdere informatie wilt dan horen wij natuurlijk graag van je. Neem contact op via ons contactformulier, hopelijk zien we elkaar snel.

Contact opnemen met Optiek de Boer


...Wij horen graag van u!

Openingstijden

Dinsdag t/m vrijdag: 9:30 tot 18:00

Zaterdag: 9:30 tot 17:00

Zondag: gesloten